Dagens tacksamhet…

…vill jag rikta till min fina pojkvän och hans kompisar för att jag fått inkräkta på deras ”grabbhelg” i stan och spenderat det senaste dygnet tillsammans med dem. Detta innebar såklart att jag framför allt fick ett helt gäng bonustimmar fyllda med värme och kärlek. Och denna kärlek… Det kan nog vara den som tar mig igenom de dagar som återstår innan jag ännu en gång kommer till mitt Mora och återigen får uppleva kärlek på riktigt nära håll igen – av såväl pojkvän som av familj. Min älskade, älskade pojkvän. Min älskade, älskade familj. Jag saknar dem. Allihopa. Hela tiden.
kulla&mas

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>