Vill ni veta något roligt?

I fredags fick jag ett mejl som talade om för mig att jag var ytterligare 7.5 högskolepoäng rikare. Ja, ni läste rätt (om jag läste rätt i mejlet d.v.s.), jag klarade kursen. Gissa om hjärtat klappade lite extra fort under de sekunder det tog för mejlet att öppnas på telefonen. Och gissa om jag blev överlycklig (och aningen misstänksam) när jag läste första meningen. ”Härmed bekräftas att du har klarat av kurs 210 Marknadsföring 1, HT2013 med godkänt betyg.” Det var en lycklig stund.

 

Helgen på hemmaplan fortsatte därefter med innebandy, bowling och firande av Fars Dag. Dessvärre innebar söndagskvällen en tågresa tillbaka till Stockholm, där jag nu befunnit mig sedan dess – och planerar befinna mig ända till nästa fredag. Efter att sedan första tentan, 21 oktober, inte ha spenderat mer än ca fem-sex dagar hemifrån känns tolv dygn som en evighet. Och om ni bara visste hur sakta tiden gått denna vecka… Men trots det har tiden faktiskt passerat och plötsligt återstår ”bara” lite drygt åtta dygn tills jag återigen får inandas den friska luften mitt fina Dalarna är specialiserat på. Som jag längtar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>