Bara en vanlig update

Och så var man återigen i huvudstaden efter en perfekt men alldeles för kort helg i mitt kära Mora. Jag hann i alla fall med att beställa nya glasögon, träffa världens bästa Linda över en fika, skämma bort mina fötter med ett fotbad och äta mormors oslagbara pannkakor.

Nästa tillfälle då resväskan packas är bara sisådär åtta dygn bort. Den helgen är nämligen en välkommen långhelg för oss handelsettor. Om jag längtar redan? Ja, givetvis.

Jag kan inte påstå att det senaste dygnet varit särskilt händelsefattigt det heller. Kom till lägenheten vid nio, packade upp, kröp ned under täcket, sov (dock endast till 5.30 – den främsta nackdelen med att bo en halvtimme från stan), släpade mig till skolan med hjälp av ett försenat pendeltåg, slog mig ned i stora salen för att skriva mikroekonomidugga, kikade på Ulf Spendrups och Henrik Åströms föreläsningar i aulan, åkte hem och lagade mat (nudlar och kalkonbacon, studentmat deluxe), tvättade mina sängkläder och bytte till nya, pallrade mig iväg till ICA för att handla, gick ut på en promenad som slutade med backlöpning och joggning/löpning. Och just nu befinner jag mig sittandes i min nybäddade säng, skrivandes alldeles för långa meningar.

Frågan är bara hur resten av min vakna tid detta dygn ska spenderas… Hm, jag undrar vad det är på tv ikväll…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>