Oh, happy Friday

Idag är jag lite extra glad. Anledningarna till det är följande:

  1. För 45 minuter sedan lämnade det tåg jag nu sitter på älskade Stockholm för att ta mig till mitt än mer älskade Mora. För att inte tala om alla underbara människor denna ort innebär. Och den friska luften. I Stockholm kan man knappt gå utanför lägenheten utan att mötas av den cancerogena cigarettröken. I Mora kan man åtminstone det. Man kan till och med ta en riktigt, riktigt lång promenad utan att en enda gång mötas av denna stank.
  2. Jag lider, sedan igår morse, av en brutal träningsvärk i så gott som hela kroppen. Det känns som att hela kroppen är blåslagen – tack och lov är så ej fallet. Träningsvärken är helt enkelt bara resultatet av det första riktiga träningspasset under min tid i Stockholm. Jag gav mina ben en riktig omgång i de enda skogsbackar jag hittills lyckats hitta. De fick vad de förtjänade och lite mer. De fick dock ej fullt så mycket som de tålde. Jag lät min långdragna förkylning sätta stopp.

Om cirka tre timmar bör tåget alltså rulla över järnvägsbron och in på perrongen i Mora. Åh, vad jag längtar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>