I have a dream

Och nej, jag säger inte det för att citera Martin Luther King. Jag säger det för att JAG, just JAG, har en dröm. Den är lika enkel som den är självklar. Och lika självklar som dess existens är, lika omöjligt är ett uppfyllande av drömmen.

Jag drömmer om en plats att kalla hem. Och då menar jag en plats i Stockholm att kalla hem. Ett alldeles eget hem. En alldeles egen adress. Jag vill ha ett eget kök. Ett kök där jag kan laga min alldeles egna mat utan publik. Ett kök fyllt med mina egna tallrikar, glas, bestick, kastruller, stekpannor, maskiner och redskap. Jag vill ha ett badrum som är bara mitt. Där jag kan spendera just så mycket tid jag vill. Och precis när jag faktiskt vill det. Jag vill bo på en plats som riktigt andas Viktoria. En plats med min egen prägel – ingen annans. En plats där jag helt enkelt kan känna mig som hemma. På riktigt.

Kanske är det i själva verket några miljoner kronor jag vill ha. Miljoner att spendera på just en lägenhet som uppfyller ovan nämnda drömmar. För det är det som krävs; miljoner.

(Alla bidrag till dessa miljoner mottages gladeligen, kontakta mig för information om hur just du kan hjälpa mig att uppfylla min dröm.) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>