Två veckors bildbomb

Tiden susar förbi. Allt går i ett. Plötsligt har hela två veckor passerat sedan jag senast valde att lägga min tid på att knåpa ihop ett blogginlägg. Bättring krävs, helt klart. Och faktum är att det känns som en himla trevlig grej att förbättra.

Hur som helst, här kommer en kort sammanfattning av de senaste två veckorna i bildform:

Gurkstafett@SmåttingresanBlindstafett@SmåttingresanDen 31 augusti var det äntligen dags för den efterlängtade Småttingresan tillsammans med alla andra Handelsettor. Destinationen, som hela tiden hållits hemlig, visade sig snart vara Leksands Camping. Väl framme, efter tre timmars bussresa, var det dags att tävla! Bland annat tävlades det i gurkrace och blindstafett (?).

Sittning@SmåttingresanPå kvällen var det dags för (vad jag nog måste kalla) resans höjdpunkt – sittning med sagotema! 300 utklädda Handelsstudenter traskandes längs Siljans strand och vidare mot Tegera Arena måste ha varit en speciell syn för alla stackars leksingar. Och ja, jag måste faktiskt säga att det helt klart ömmade i mitt Mora-hjärta att behöva spendera en hel kväll i ärkefienden Leksands IF:s hemmaarena – men det gick bra det också!

 

Poserar@SmåttingresanStoldans@SmåttingresanFörutom trerätters middag och alkohol av olika slag bjöd sittningen på poserande (bl.a. tillsammans med en Avatar och Edward Cullen) och dansande på stolarna.

 

Fika@Farmor&FarfarUtsikt@GesundabergetEfter tre hektiska och sinnessjukt händelserika veckor i Stockholm fick jag landa i älskade Mora under en helg. Bland annat hann jag med att äta äppelpaj hos farmor och farfar och bestiga Gesundaberget och blicka ut över vackra Siljan tillsammans med Oscar. Det var en värdefull helg, helt klart.

 

Bildt@HandelsOch i måndags var självaste Carl Bildt och Slovakiens utrikesminister på plats i skolans aula. Hann dock inte få någon bra bild på honom eftersom vi inte fick sitta kvar på ”balkongen” p.g.a. säkerhetsskäl (såklart, det är ju utrikesministern vi snackar om).

Förutom allt detta har mina senaste två veckor handlat väldigt mycket om plugg. Och på det behöver vi knappast gå in djupare.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>