Tio omvälvande dygn

Jag har så svårt att förstå att drygt tio dygn passerat sedan jag för absolut första gången i mitt liv gick uppför trappan som leder till Handelshögskolans pampiga ekportar. Det var med nervösa steg jag stegade fram på den röda mattan som låg under mina fötter. Det var med en enorm stolthet jag tog kårstyrelsens uppklädda medlemmar i hand och mottog deras varma välkomnande och gratulationer. Det var med skräckblandad förtjusning och ett brett leende jag chockat flackade med blicken när jag kom in i skolan och hälsades med applåder och den berömda ”vågen”.

Det var tio dygn sedan. Att tio dygn kan kännas som en så otroligt lång tid men ändå passera så obegripligt fort är för mig ett mysterium.

För just precis så är det. Mitt livs senaste tio dygn har varit så enormt händelserika. Fyllda av nya erfarenheter och hundratals nya människor. Fyllda av fester och andra event i överflöd – och möjlighet till ännu fler. Fyllda av så mycket glädje och gemenskap. Fyllda av (vad jag tror är) ren Handelsanda, helt enkelt. Det känns som att livet varit som det är nu under en betydligt längre tid än tio dygn, samtidigt känns det som att det var igår jag besökte rektorns kontor och fick mitt inskrivningsnummer i handen.

Ja, det här med tid är minst sagt fascinerande. Och skrämmande.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>