Nio timmar

Rubriken säger inte allt, men långt ifrån ingenting. Den säger faktiskt en hel del. Nio timmar är nämligen vad som återstår innan jag traskar in genom de gigantiska portarna som pryder Handelshögskolans ansenliga fasad.

Under dessa nio timmar ska jag hinna somna, sova, vakna, äta frukost, fixa allt som fixas bör vad gäller såväl ansikte, hår och klädsel, spendera en halvtimme på pendeln in till t-centralen, på något mirakulöst sätt hitta rätt när jag väl är på centralen och därefter tränga in mig i en tunnelbanevagn till Rådmansgatan. När jag skriver detta känns det nästan som en omöjlighet, men det SKA gå. Det MÅSTE gå. Jag önskar mig själv lycka till i hopp om att ni gör detsamma.

Det finns också ett annat måste; jag måste sova. Nu. Efter en dag fylld med intryck. En dag spenderad innanför tullarna, främst på Södermalm. Efter en dag med pizzalunch på Vapiano. Och efter en kväll med en promenad till och ett dyrt besök på ICA Kvantum en knapp kilometer bort.

Godnatt, allihopa.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>